Bröllop

Endast 15 minuter från city tronar vackra Sjöpaviljongen. Med utsikt över staden befinner man sig på en kluckande brygga vid ett glittrande vatten. Kom till oss med tunnelbana, bil eller egen båt. Med egen båt finns möjlighet att ligga förtöjda och kvar över natten. Vigseln kan förrättas på bryggan dit gästerna med ett glas champagne i handen kan bevittna ceremonin bara några få steg från vår stora balkong och terrass.

För sällskap upp till 50 personer passar vår övervåning perfekt för tillfället. Här flödar ljuset in från morgon till kväll och skapar en magisk stämning i den ljusa salen med trägolv, stora fönster och en slående takhöjd. Ni har en egen entré, toalett och garderob till ert förfogande under hela kvällen. Lokalen ligger i tornet på huset med en balkong som löper runt hela rummet, hiss finns. Dukningen kan varieras med långbord eller småbord. 

Meny och dryck provar ni er fram till i samråd med vår personal. Bröllopstårtan finns i flera utsökta alternativ. Enklare blomsterarrangemang ingår.

När de sista restauranggästerna har gått hem kan vi bereda plats på nedre våningen för brudvals och den efterföljande festen. Här får man dansa till långt in på småtimmarna med öppen bar i den form som önskas. Vickning kan med fördel dukas upp på terrassen i sköna natten.

Grundhyra för festvåningen är 3500.-  

( Ej bröllop där Hyran ingår i bröllopspaketet)

 

Se vårens och sommarens utsökta bröllopsmeny här.