Hem Mat & Dryck Fest Upplevelser Om oss Kontakt/boka Pressrum
Wärdshuslunch A la carte Helgmeny Barnmeny Drycker

Mat & Dryck

På Sjöpaviljongen lagar vi mat med klassiska svenska smaker i fokus och låter årstiderna bestämma råvarorna. Inspirationen hämtar vi från det traditionellt genuina och mycket såklart, från det livgivande vattnet runtom. Den norra delen av vårt spännande land är en smakrik plats varifrån vi bl.a. får den fina Fjällrödingen och löjrommen från Kalix.

Vi är väldigt glada över vår Köksmästare Andreas Freij, att se honom och hans kunniga kökskollegor i aktion är en upplevelse. Här lagas varje måltid med stor njutning och största glädje till vårt ställe och dess gäster.

Vår strävan är att varje gäst trivsamt ska få erfara en ny och stämningsfull smakupplevelse vid varje besök. Vi är därför självklart kunniga om dryck och har bl.a. ett brett urval av goda, prisvärda viner. Låt oss föreslå en passande dryck till vadhelst ni väljer på vår meny. Vi lovar att ta hand om er på vårt allra bästa och nya Sjöpaviljong-servis-vis.

Välkomna säger vi också till alla barn. Upp till och med 12 år får alla beställa halv portion av valfri maträtt, för halva priset. Självklart finns det alltid pannkakor och köttbullar också. Alla barn bjuds dessutom på en kula glass efter maten.

 

RESTAURANG SJÖPAVILJONGEN. Tranebergs Strand 4, 167 40 Bromma. info@sjopaviljongen.se 08-704 04 24 HITTA HIT